1. Installatie

Domeinnaam en wordpress

Nog geen domeinnaam? Geen probleem, wij registreren die voor je. Wel een domeinnaam? Des te makkelijker. We installeren wordpress en gaan aan de slag met een door jou goedgekeurd thema; we maken door middel van talloze wordpress thema's een website die helemaal aansluit bij jou wensen.

2. Content

Foto's, filmpjes en tekst

Content is wat een website mooi maakt. Het is dus van belang dat je zo hoogwaardig mogelijk materiaal aanlevert. Dit maakt het proces een stuk makkelijker en leuker. Met mooie content kun je een website functioneler maken; je site gaat leven wanneer je de inrichting aanpast op een mooie foto of daadkrachtige tekst.

3. Vormgeving

Thema's

Op basis van geavanceerde wordpress thema's maken we je website. Met deze thema's is bijna alles mogelijk, en wat niet mogelijk is kunnen we handmatig inbouwen. Tijdens de inrichting houden we de content optimaal waardoor de laadtijd van je website snel blijft.

4. Oplevering

Volledig responsive en retina ready

We leveren de website volledig repsonsive en retina ready op. Dit wil zeggen dat je website er op een tablet of smartphone ook perfect in verhouding en scherp uitziet. We testen de website uitvoerig en zorgen dat de laadtijden van pagina's zo laag mogelijk zijn.

5. Onderhoud

Updates of nieuwe ideeën?

Als de website klaar is kun je gemakkelijk zelf je website bijhouden. WordPress heeft een toegankelijk content management systeem waardoor je heel snel nieuwsberichten zet zonder je zelf druk te hoeven maken over het design, dat gaat namelijk automatisch. Wil je na een paar maanden iets veranderen aan je website? Geen probleem, wij doen dit graag voor je.

Kijk wat het kost en plan je website